Korajžnice

Korajžnice - Tom Costo | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tom Costo
DIMENZIJA
12,40 MB
IME DATOTEKE
Korajžnice.pdf
ISBN
1630649582937

OPIS

"Ta knjiga je zate, saj nosiš dobroto v srcu."Korajžnice....take lepe rož`ce. Velike so kot manjši tablični računalnik, ki pa jih za razliko od slednjega ni potrebno polniti, saj Korajžnice polnijo vas - z dobroto, namsehom, ljubeznijo.Semena Korajžnic lahko delite z drugimi in s tem zasejete svet z dobro voljo.Korajžnic ni potrebno zalivati, potrebujejo le vaš pozornost in svetlobo.

Prazne besede, polna jajca; Težko je biti jaz; Kaj boš, ko boš velik? Arrivederci žalost! Zgodba o kavi, cigaretu, lepih pogledih ... Katarina Šumej je na Facebooku. Pridruži se Facebooku in se poveži z Katarina Šumej in ostalimi, ki jih poznaš.

Korajžnice so polne navdihujočih izrekov, ki nam pomagajo do nasmeha, do uspeha, do miru, svobode. Najdi svojo pot, sledi ji pogumno! Mir in ljubezen, Tom Costo Šentjur, 12.

POVEZANE KNJIGE