Ikigaj

Ikigaj - Mogi Ken | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mogi Ken
DIMENZIJA
3,55 MB
IME DATOTEKE
Ikigaj.pdf
ISBN
9747842748972

OPIS

Na Japonskem imajo moški četrto najdaljšo pričakovano življenjsko dobo na svetu, ženske pa celo drugo. Toda to morda ni presenetljivo, če veste, da je v vsakdanje življenje Japoncev neločljivo vpeto njihovo pojmovanje ikigaja, ki zaznamuje vse, kar počnejo - od poklicne kariere do odnosov z družino in hobijev, ki se jim tako skrbno posvečajo. Ken Mogi, uspešen japonski nevroznanstvenik in pisec, v knjigi opredeli pet ključnih stebrov ikigaja:- začnimo z majhnim- osebna osvoboditev- usklajenost in trajnost- radost je v malenkostih- prisotnost tukaj in zdaj.Naučite se, kako živeti dolgo in srečno življenje s pomočjo čudežnega ikigaja, japonske misli, ki vam bo pomagala do izpolnitve, radosti in čuječnosti na vsakem koraku.

Imam privilegij, čas in tudi pogoje, da o stvareh lahko razmišljam ter se zanimivih družbenih problemov lahko lotevam z različnih perspekti… Terms & Conditions Description lists A description list is perfect for defining terms. Euismod Vestibulum id ligula porta felis euismod semper eget lacinia odio sem nec elit. Japonska umetnost življenja.

Priporočamo v branje! Ikigaj - Hector Garcia (Kirai) in Francesc Miralles www.e-emka.si, Zakaj nekateri ljudje vedo, kaj hočejo, in živijo polno, drugi pa izgubljajo tla pod nogami? Japonci so prepričani, da je eden ključnih elementov ikigaj - nekateri so ga našli in se ga zavedajo, drugi ga še vedno iščejo. Imeti jasno določen ikigaj, veliko strast, prinaša zadovoljstvo, srečo in daje smisel življenju. Ikigaj : japonska umetnost življenja; Ikigai Ikigaj: smisel in poslanstvo »Ikigaj nas tudi na nivoju organizacije usmerja v to, da delamo tisto, kar je skladno z našimi globokimi prepričanji in vrednotami, kar je koristno za skupnost: denimo da proizvajamo izdelke, ki jih ljudje resnično potrebujejo, ne pa, da zadovoljujejo puhle potrošniške želje in prinašajo lažne koristi.« Sonja JAPONSKA POT DO SMISLA ŽIVLJENJA  Felix.si | knjigarna FELIX | Učila International d.o.o., Tržič | T: 064 24 24 07 | e-pošta:[email protected] | T: 064 ... »Ikigaj je japonska beseda, ki opisuje užitke in pomene življenja.

POVEZANE KNJIGE