Ena majhna laž

Ena majhna laž - K. A. Tucker | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
K. A. Tucker
DIMENZIJA
3,98 MB
IME DATOTEKE
Ena majhna laž.pdf
ISBN
1422514929655

OPIS

Livie Cleary je bila vedno popolno dekle – toda kmalu ugotovi, da ni vse v popolnosti, in spoznanje, kdo v resnici je, bi lahko pomenilo, da bo na svoji poti naredila nekaj napak.Bodi mi v ponos.« To so bile zadnje besede, ki jih je oče namenil Livie. Vseh sedem let od tragične smrti staršev se je Livie trudila, da je z vsako odločitvijo, izbiro, besedo in dejanjem dosegala njuna pričakovanja, medtem pa z vso močjo in zrelostjo skrbela za svojo sestro. Zdaj pa je tik pred vpisom na univerzo in nepričakovani izzivi bodo preizkusili njeno trdoživost – in srce.Livie vstopi na Princeton z izdelanimi načrti in trdno odločena, da jih uresniči: v letniku bo najboljša; vpisala se bo na študij medicine; spoznala bo prijetnega, spoštovanja vrednega fanta, s katerim se bo nekega dne poročila. Njeni načrti pa prav gotovo ne vključujejo alkoholnih sadnih želejev, žurerske sostanovalke, ki ji Livie ne more ničesar odreči, ali Ashtona, arogantnega – in izjemno privlačnega – kapetana moške veslaške ekipe, ob katerem po naravi sicer mirna Livie izgublja živce. Za nameček je tudi sostanovalec in najboljši prijatelj Connorja, ki povsem naključno popolnoma ustreza Liviejinim merilom. Zakaj torej kar naprej razmišlja o Ashtonu?

Ponujamo ljubezenske romane, kriminalke, knjige za samopomoč in priročnike. majhna laž, ki ima dober namen je vedno boljša od resnice, ki boli (tita312) Laž je kjluč h koncu (Neznan človek) KDOR VISOKO LETA , NIZKO PADE . (123) laž je kot snežna kepa, dlje jo porivamo, večja je.

januar 2018. Ena majhna laž. - 2016: 127: 127,00 127,00 (430 str.) 127,00 5: 88035585: Ena majhna laž.

POVEZANE KNJIGE