Delovni stroji

Delovni stroji Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
7,63 MB
IME DATOTEKE
Delovni stroji.pdf
ISBN
6069559198955

OPIS

Nauči se več kot 100 zabavnih besed. Barvna knjiga s prvimi besedami in slikami, ki omogoča zabavno učenje o gradbenih strojih.S pomočjo knjige bodo vaši najmlajši osvojili novo znanje, se naučili prvih besed, ter obogatili besedni zaklad.

Vseeno kakšno delavnico postavljate, vse se začne s pravim delovnim pultom. Odlične rezultate lahko pričakujemo le, če imamo za to primerno delovno okolje.

Delovni stroji; Viličar; Avtodvigala; Prijavite se na usposabljanje za voznike viličarjev, težke gradbene mehanizacije in avtodvigal in opravite tgm izpit. Delovni stroji - široka ponudba starinskih delovnih strojev. Gradbeni stroji - pestra ponudba različnih gradbenih strojev na Bolha.com ! Brezplačni oglasnik, traktorji, plugi, viličarji, bagri, stroji za les kovino, mehanizacija, rabljeni,Oglasnik za vse vrste strojev, kmetijska, gradbena, k... 37KW/51KM, teža 1440kg, menjalnik 12+12, kolesa 280 70R16, 360 70 R24. Iskalnik za oglase, ki so tipa kmetijski stroji. Iščete lahko po različnih parametrih, rezultati se prikažejo pod iskalnikom v mreži z dodano prvo sliko. Delovni voziček z veliko prostora za shranjevanje in 950 kg skupne obremenitve 10 predalov ...

POVEZANE KNJIGE