Atlas živali

Atlas živali - Irina Tumko | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Irina Tumko
DIMENZIJA
10,53 MB
IME DATOTEKE
Atlas živali.pdf
ISBN
1204702457591

OPIS

Zemljo naseljujejo številne zanimive in nenavadne živalske vrste. Atlas živali bo v pomoč pri odkrivanju tega čudovitega sveta žive narave na našem planetu in spoznavanju predstavnikov njegove favne. Vsebuje namreč opise 250 predstavnikov živalskega kraljestva, veristične akvarelne upodobitve, živali so nazorno razvrščene na kopenske, leteče in vodne, opremljen pa je tudi z abecednim kazalom. V Atlasu živali najdete zemljevide vseh celin s podatki o njihovih podnebnih posebnostih, poleg imena posamezne živali pa stoji nazoren simbol, s katerim lahko hitro opredelite njeno geografsko razširjenost.

sep 2016 ( 1) ISBN/EAN:P_9789610144038. Redna cena: 9,95 € Skrij Poglej več.

Ali prodaja kdo Anatomski atlas domačih živali Petra Popesca oziroma ve kje bi ga lahko dobila? Več pisem bralcev. Pošljite nam vprašanje 'Gorazd ... UČILA atlas živali z nalepkami je na voljo v trgovini po ceni, ki je navedena poleg posameznega trgovca v zavihku "Trgovine".

POVEZANE KNJIGE