Apokrifni transurfing 2

Apokrifni transurfing 2 - Vadim Zeland | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vadim Zeland
DIMENZIJA
7,41 MB
IME DATOTEKE
Apokrifni transurfing 2.pdf
ISBN
2968430639710

OPIS

V novi seriji o transurfingu, močni tehniki upravljanja z realnostjo, nam ruski fizik Vadim Zeland predstavlja elementarne zadeve, brez katerih se ni mogoče premakniti naprej in osvoboditi. Najprej je nujno dobesedno fizično očistiti zavest in dojemanje ter se znebiti miselnih šablon, ki nam jih vsiljuje socialno okolje. Zdravo telo je namreč osnovni pogoj za jasno zavest in učinkovit transurfing. V drugem delu Apokrifnega transurfinga odgovarja na številna vprašanja bralcev o živi hrani, postopnem prehodu na nov sistem prehranjevanja in osnovnih principih stopnjevanja energije. Razkriva učinkovite tehnike za uresničevanje namere in opuščanje slabih navad, energijske vaje, zdravilno delovanje rastlin in sistemske recepte, ki prinašajo organizmu vse tiste snovi, brez katerih ne more normalno delovati, ki jih potrebuje vsak dan in jih ni mogoče zamenjati. V knjigi Apokrifni transurfing 2: osvobajamo dojemanje boste izvedeli, katere so pomanjkljivosti splošno sprejetih stereotipov in kako se jih znebimo. Kakovost življenja se povsem spremeni, če spremenimo le eno njegovo sestavino – hrano. To je resnično temeljna, izhodiščna točka, kajti od tistega, kar neposredno vstopa v človeka, je odvisno skoraj vse drugo. S tem ne mislimo diet, biološko aktivnih dodatkov in drugih sodobnih prehranskih modnih muh, temveč v temeljih drugačno prehranjevanje.

U novom nastavku serije o transurfingu - moćnoj tehnici za upravljnje stvarnošću, Vadim Zeland pruža uvide u dvostranu stvarnost koja te okružuje - odgovara na pitanja o zdravlju, bolesti i razvoju samopouzdanja, poziva na razvoj svjesnosti i upozorava na važnost onoga što jedeš i piješ. Ruski fizik Vadim Zeland, avtor mednarodne uspešnice Transurfing realnosti, nam v novi knjigi Apokrifni transurfing 1predstavlja elementarne zadeve, brez katerih se ni mogoče premakniti naprej in osvoboditi. Odgovarja na številna vprašanja bralcev o zdravju in bolezni, ljubezni in spolnosti, samozavesti, uspešni karieri in družinskih ... Vadim Zeland: APOKRIFNI TRANSURFING 2 Število strani: 236 - Format: 14,0 x 22,0 cm - Vezava: mehka Redna cena knjige: 24,00 € Akcijska cena knjige: 22,32 € Plačilo se izvede po predračunu.

Vadim Zeland. 24,00 € ... Apokrifni transurfing 1 Apokrifni transurfing 1.

POVEZANE KNJIGE