Živali

Živali Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
3,29 MB
IME DATOTEKE
Živali.pdf
ISBN
8480948145876

OPIS

Nauči se več kot 100 zabavnih besed. Barvna knjiga s prvimi besedami in slikami, ki omogoča zabavno učenje o živalih.S pomočjo knjige bodo vaši najmlajši osvojili novo znanje, se naučili prvih besed, ter obogatili besedni zaklad.

Mogoče celo vemo, kaj pravi lisjak. Poleg tega, kaj pa zares vemo o teh ljubkih premetenih bitjih? V mnogih kulturah lisica simbolizira zvitost in modrost. Živalnik.si je spletni oglasnik za živali, opremo in hrano.

Album in kartice Neverjetne živali naj otroci uporabljajo zgolj pod nadzorom odrasle osebe. Deloindom.si ponuja izbrane in strokovno obdelane teme s področja interierja, gradnje in obnove, energijske učinkovitosti ter skrbi za okolje, vrt in živali. Lokalne skupnosti in zavetišče ne prevzemajo stroškov veterinarske oskrbe za lastniške živali. Za lastniško žival mora poskrbeti lastnik.

POVEZANE KNJIGE