Žametna obljuba

Žametna obljuba - Jude Deveraux | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jude Deveraux
DIMENZIJA
4,47 MB
IME DATOTEKE
Žametna obljuba.pdf
ISBN
5771115366945

OPIS

Zgodovinska romanca iz čarobne Anglije 16. stoletja.Na njen poročni dan se je veselila vsa Anglija. Toda Judith si je prisegla, da bo njen mož dobil le tisto, kar mu bo uspelo izsiliti od nje. Pred s cvetjem okrašenim oltarjem je že prvi dotik vzbudil v njiju vse prežemajočo strast. Gavin Montgomery se je zagledal globoko v njene zlate oči in v njem se je vnelo poželenje … Toda svoje srce je že obljubil drugi ženski. Judith, ki se je ponižana in osamljena znašla v neznanem gradu, se je odločila, da bo sovražila svojega moža, ki si je vzel njeno telo, toda zavrnil njeno ljubezen … A ni si priznala, da se strašno boji, da bi ga izgubila. In usoda se je odločila, da bo Judith namenila drugačno pot … takšno, da se bo nazadnje morala odločiti, ali naj prelomi svojo prisego. Avtorica svetovnih uspešnic Jude Deveraux se tokrat predstavlja z zgodovinskim romanom, postavljenim med angleške grajske zidove z začetka 16. stoletja.

stoletja. Na njen poročni dan se je veselila vsa Anglija.

Toda Judith si je ... Prodajam lepo ohranjen roman v slovenščini pisateljice Jude Deveraux : Žametna Obljuba Prevzem možen po dogovoru osebno v Ljubljani, po želji pošljem tudi po pošti na stroške prejemnika. V kolikor iz mojih oglasov izberete tri ali več knjig, se lahko dogovorimo za količinski popust. VOJVODA IN JAZ - FILMSKA NASLOVNICA (Žepna knjiga) Navdih za Netflixovo izvirno serijo Bridgerton! LOV NA MORRIGAN VRAN (Žepna knjiga) Tretja napeta pustolovščina v čarobnem Nikdarju! Jude Deveraux knjige: najboljše avtorja (Srčne želje, Vonj po jasminu, Prebujenje, Otok spoznanja, Jutro v barvi sivke, V zlato odeti dnevi, Škrlatne noči, Spreobrnjeno srce, Kraljična, Jutranja mesečina, Neznanec v mesečini, Maske v mesečini, Nazaj v novo življenje, Nikoli ni prepozno, Žametna obljuba, Višavski žamet, Žametna pesem, Lahko noč, moj vitez, Prava ljubezen, Za vse ... Dobra, hitro sem jo prebrala.

POVEZANE KNJIGE