Virginija Volk

Virginija Volk - Kyo Maclear | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kyo Maclear
DIMENZIJA
5,89 MB
IME DATOTEKE
Virginija Volk.pdf
ISBN
9782210684156

OPIS

Kaj vse lahko prežene volčjo potrtost? Slastni priboljški, violinska glasba, pokanje frisov (včasih), barvice in čopiči, narisana lestev, pohajkovanje, ljubezen, ljubezen, ljubezen in ogromno domišljije.Zgodba o dveh sestrah. Ena je mračne volje, druga sončne. Obe pa prekipevata od domišljije.

Čeprav Virginijina bolezen nima imena in je o Vanessini bolečini težko govoriti, pa nas to ne odvezuje, da o njiju ne bi govorili Virginija Volk; Kyo Maclear. Virginija Volk.

»Navdušilo me je pogumno pisanje o temah, o katerih se navadno z otroki ne pogovarjamo in ki jih kot odrasli težko sprejemamo. Čeprav Virginijina bolezen nima imena in je o Vanessini bolečini težko govoriti, pa nas to ne odvezuje ... Virginia Woolf (London, 25.

POVEZANE KNJIGE