V gruču do uspeha

V gruču do uspeha - Jeff Sutherland | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Jeff Sutherland
V gruču do uspeha.pdf

Scrum je način projektnega dela, ki že dolgo velja za najuspešnejšega v IT industriji. Pionir Scruma dr. Jeff Sutherland pa je po dveh desetletjih izkušenj napisal knjigo, namenjeno podjetjem, organizacijam in vsem, ki želijo povečati svojo učinkovitost. V tej knjigi boste potovali po vodilnih Scrumovih smernicah, kjer Jeffov sistem velike odgovornosti, timskega sodelovanja in konstantnih iterativnih izboljšav, med drugimi dosežki, popelje FBI v 21. stoletje, izpopolni dizajn cenovno dostopnega vozila, ki pelje do 225 km/h in porabi 2,8l/100 km, pomaga medijski organizaciji NPR pri poročanju o hitrih akcijah na Bližnjem vzhodu, spreminja sporazumevanje med farmacevti in pacienti, zmanjšuje revščino v Tretjem svetu ter celo pomaga ljudem pri načrtovanju porok in izvrševanju opravkov ob koncu tedna.

Strategijo vodenja projektov, ki jo je Jeff Sutherland skupaj s Kenom Schwaberjem oblikoval v začetku devetdesetih, danes uspešno uporablja večina tehnoloških podjetij po ... V gruču do uspeha (Umetnost vodenja projektov z metodo SCRUM) ABC celovitega obvladovanja projektov in Microsoft Project 2013 Gradbeniški priročnik. Dodatne informacije 01/511-39-21.

Edmondson: The Fearless Organisation (o psihološki varnosti) Patty McCord: Powerful (o kulturi svobode in odgovornosti) V gruču do uspeha - Umetnost vodenja projektov z metodo SCRUM Oblikovanje poslovnih modelov Ustvarjalnost in inovativnost. Članki.