Skrivnostni basist

Skrivnostni basist - Kylie Scott | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Kylie Scott
Skrivnostni basist.pdf

Zmenek za eno noč ne bi smel imeti takih posledic …Življenje Lizzy Rollins se je zaradi dveh majhnih črtic na testu nosečnosti za vedno spremenilo, in to zaradi napake, ki jo je naredila v Las Vegasu. Noč je preživela z Benom Nicholsonom, seksi basistom skupine Stage Dive, z moškim, ob katerem ni mogla brzdati poželenja. Lizzy se zaveda, da čudovitega rok zvezdnika resna zveza ne zanima. Toda želi si, da bi bilo drugače.Ben ve, da mu je Lizzy prepovedana, saj je svakinja njegovega najboljšega prijatelja, zato se je kljub močni kemiji med njima izogiba. Ampak ko v mestu greha podleže trenutku slabosti, ugotovi, da to, kar se zgodi v Vegasu, ne ostane vedno v Vegasu. Zdaj z Lizzy ne bi mogla biti močneje povezana … Toda ali se bosta povezali tudi njuni srci?Ostanite pokonci vso noč z zapeljivimi rokerji iz skupine Stage Dive, kultne zbirke pisateljice uspešnic s seznama New York Timesa Kylie Scott, avtorice Božanskega pevca, Ognjevitega bobnarja, Strastnega kitarista.

Življenje Lizzy Rollins se je zaradi dveh majhnih črtic na testu nosečnosti za vedno spremenilo, in to zaradi napake, ki jo je naredila v Las Vegasu. Noč je preživela z Benom Nicholsonom, seksi basistom ... Kylie Scott: Skrivnostni basist Slavni zvezdniki skupine Stage Dive so spet z nami.

V 62. letu starosti je umrl eden najslavnejših jugoslovanskih pop in rock basistov Nenad Stefanović - Japanac.