Sinoči se je zgodil humor

Sinoči se je zgodil humor - Iztok Lovrić | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Iztok Lovrić
DIMENZIJA
12,9 MB
IME DATOTEKE
Sinoči se je zgodil humor.pdf
ISBN
1820983091533

OPIS

Lovrićeve komedije "kažejo svetu njegov obraz. Sicer s predimenzioniranimi potezami, torej karikirano, pa vendar tako pomembno dopolnjujejo retuširane (samo)podobe, mehčajo tisto delno zlagano in potvorjeno portretistiko, ki jo imamo v resnih žanrih. Ne gre toliko za to, da Lovrić pokaže vse nesporazume v moško-ženskih odnosih, ki se seveda najbolj pokažejo ravno na počitnicah, ko je treba veliko časa preživeti drug ob drugem, bolj gre za to, kako liki vidijo sami same sebe na počitnicah; zavedajo se, da so v riti, ker ne znajo uživati, vendar kurijo po telefonu svoje frende, naj jim bodo zavistni."Iz spremne besede Mateja Bogataja

... Tako se je sinoči namesto pedofilije ... Sinoči se je v centru Ljubljane zbralo približno 4000 kolesarjev in pešcev, so sporočili z ljubljanske policijske uprave.

V seriji se je zgodil prvi slovenski nastop. Sicer ne igralski.

POVEZANE KNJIGE