Radost ljubezni

Radost ljubezni - papež Frančišek | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
papež Frančišek
DIMENZIJA
4,51 MB
IME DATOTEKE
Radost ljubezni.pdf
ISBN
2478193143802

OPIS

Ta spodbuda ima v kontekstu jubilejnega leta usmiljenja poseben pomen. Prvič zato, ker jo razumem kot spodbudo krščanskim družinam, da ovrednotijo zakon in družino ter vzdržujejo močno in neomejeno ljubezen do vrednot, kot so velikodušnost, zaveza, zvestoba in potrpežljivost. Drugič zato, ker skuša spodbuditi vse, da bi bili znamenje usmiljenja in bližine tam, kjer se družinsko življenje ne uresničuje v polnosti ali se ne razvija v miru in veselju.

Dokument je nastal po dveh sinodah o družini, izredni (2014) in redni (2015), na katerih so so predstavniki vseh celin sveta obravnavali stanje in poslanstvo ... Radost ljubezni: Nova ustava za družino (Vir: Radio Ognjišče) V Vatikanu so v petek, 8. aprila, predstavili dolgo pričakovano papeževo posinodalno apostolsko spodbudo o družini z naslovom Amoris letitia - radost ljubezni.

e-oščilo nam je poslal tudi glez: eh letih soočili z am e od-og njih le ed-Radost ljubezni_NV2016_2017-4-26_notranjost.indd 5 3. 05.

POVEZANE KNJIGE