Priznanje

Priznanje - Valerija Skrinjar-Tvrz | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Valerija Skrinjar-Tvrz
DIMENZIJA
12,88 MB
IME DATOTEKE
Priznanje.pdf
ISBN
9519960499578

OPIS

Osem kratkih zgodb, v katerih avtorica Valerija Skrinjar Tvrz v ospredje postavlja žensko in njen najintimnejši notranji svet.

Namen nagrade je podpirati in spodbujati stalne izboljšave, napredek ter izmenjavo dobrih praks in znanja v organizacijah ter tako zvišati njihovo konkurenčnost. V sklopu podelitve bo tudi okrogla miza. Priznanje si je prislužila tudi zdravstvena delavka v otroški bolnišnici v Dallasu Heather Newby.

Odbor Republike Slovenije za podelitev nagrad in priznanj za izjemne dosežke v znanstveno-raziskovalni in razvojni dejavnosti, ki vsako leto podeli do 15 najvišjih državnih nagrad in priznanj ... Kočevje - Jubilejno deseto priznanje Občine Kočevje deklica s piščalko za strokovno odličnost na področju umetnosti, humanističnih znanosti in kulture je prejel dramski umetnik Gašper Jarni, ki pomembno prispeva k razvoju gledališče dejavnosti v Kočevju. Priznanje sta mu predala župan dr.

POVEZANE KNJIGE