O čem razmišlja vsak moški kadar ne razmišlja o seksu

O čem razmišlja vsak moški kadar ne razmišlja o seksu - Sheridan Simove | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sheridan Simove
DIMENZIJA
12,16 MB
IME DATOTEKE
O čem razmišlja vsak moški kadar ne razmišlja o seksu.pdf
ISBN
3899939271535

OPIS

Odkrijte o čem moški resnično razmišljajo, kadar ne razmišljajo o seksu… Tisočletja človeštvo z začudenjem odkriva razlike med moškimi in ženskami. Splošno znano je, da je ženski spol na večini področjih izrazito superioren v primejavi z moškimi - čustveno, kognitivno in družbeno. Vendar so se do danes vse kompleksne skrivnosti moških možganov izmaknile znanosti. Razen o “seksu”, o čem dejansko še razmišljajo moški? V prelomni knjigi profesor Sheridan Simove odkrije vso globoko skrito resnico moškega uma. Po mnogih letih poglobljenih raziskav, je natančno identificiral, s čim se dejansko ukvarjajo moški kadar ne razmišljajo o seksu. Profesor Simove je na čudovit način odkril skrivnost moškega uma, ki se je sedaj pred vam kot odprta knjiga, rezultati pa odklepajo dostop do stoletja stare skrivnosti … Poglejte v knjigo - presenečeni boste, kako natančna in šokantna je resnica …*Na 193 praznih straneh bodo lahko bralci dobili odgovor na večno vprašanje. Knjiga je namenjena predvsem kot darilo moškim.*

Z drugimi besedami, to je njena izbira. Opazujemo ali smo opazovane.

Voajerizem in ekshibicionizem. Ne glede na to, ali to počnete v prenatrpanem nočnem klubu, pred velikim oknom, tako da lahko sosedje gledajo, ženske sanjarijo o seksu, pri katerem jih opazujejo. Kajti, vašemu otroku je zelo pomembno vedeti, da vam je mar za to, o čem razmišlja in kaj počne.

POVEZANE KNJIGE