Neuradni Pokemon Go vodnik po terenu

Neuradni Pokemon Go vodnik po terenu - Ivy St. Ive | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivy St. Ive
DIMENZIJA
10,83 MB
IME DATOTEKE
Neuradni Pokemon Go vodnik po terenu.pdf
ISBN
5273808259434

OPIS

Priročnik vsebuje veliko nasvetov in zvijač!MILIJONI LJUDI so sprejeli izziv Pokemon Go, da bi postali največji trener vseh časov. Ker toliko ljubiteljev lovi pokemone in se z njimi bojuje, je bilo nemogoče najti prednost pred konkurenco – do zdaj. V tem vodiču so vsi nasveti, zvijače, strategije in bližnjice, ki jih potrebujete, da postanete legenda. Nekateri med njimi so:kako prevzeti telovadnico, naj bo še tako dobro varovana,kako razviti najmočnejško zbirko pokemonov,kje najti najredkejše pokemone,kako čim hitreje napredovati.POLEG tega boste našli zgodbe, ki slavijo skupnost in življenjski slog vseh stvari, povezanih s pokemoni.Preden polovite vse, ujemite to knjigo!O Ivy St. Ive:VRHUNSKA PROFESIONALNA trenerka pokemonov Ivy St. Ive je desetletja zbirala namige in zvijače te franšize in se hitro uveljavila kot vodilna avtoriteta o Pokemon Go. Njeno strokovno znanje so objavili številni mediji, med njimi The New York Times, NBC, BBC, Teen Vogue, VICE in BuzzFeed.

poiščite nasvete in trike, da olajšate igro, skrivnost in predmete, ki jih lahko odklenete. se naučite, če ste ljubitelj pokemonov, ta aplikacija je namenjena vam! Po dolgem vztrajanju prijateljev ste se končno odločili tudi za prenos Pokémon GO, slavne video igre, ki jo je razvilo kalifornijsko podjetje Niantic in vam omogoča, da prevzamete vlogo trenerja Pokémon, da bi našli in ujeli slavne pošasti.

Slovenska Pokemon Go Facebook stran je v le nekaj dneh nabrala skoraj 1000 všečkov, na prvo slovensko Pokemon Go srečanje na Kongresnem trgu v Ljubljani je prijavljenih že skoraj 400 igralcev. O Pokemon Go maniji so poročali vsi svetovni mediji.

POVEZANE KNJIGE