Neizpodbitno

Neizpodbitno - Madeline Sheehan | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Madeline Sheehan
DIMENZIJA
3,47 MB
IME DATOTEKE
Neizpodbitno.pdf
ISBN
8764677798939

OPIS

Ni bilo lahko.Nič, kar je kaj vredno, ni lahko.In ljubezen je vredna največ.Opozorilo: to ni tipična, lepa ljubezenska zgodba. To je zgodba o ljubezni, ki prevzame dušo, srce pa razbije na koščke. Je intenzivna, ognjevita in groba, temačna in vznemirljiva ter se ne zgodi čez noč. To je epska ljubezenska zgodba, ki ne pozna meja in ni časovno omejena. Raste in se razvija – z bolečino, žrtvovanjem in žalostjo – vse življenje.Eva Fox je princeska motorističnega kluba Srebrni demoni. Odrašča z motoristi in klubski način življenja je vse, kar pozna. Ko je še majhna deklica, spozna razlog, za katerega je vredno živeti. Deuce West je seksi in nevaren član motorističnega kluba Peklenski konjeniki. Tako kot Eva je tudi on odrasel v klubu – toda podobnosti se tu končajo. Njuno prvo srečanje je nedolžno, toda ko se Eva razcveti v žensko, se na naključnih srečanjih med njima razvijeta poželenje in ljubezen. Usoda jima kar naprej križa poti, toda njuna skupna pot je zaznamovana z bolečino, prevaro in zločini, ki bi ju lahko za vedno ločili. Eva vidi, česar Deuce sam ne more – moža, vrednega ljubezni – zato življenje posveti dokazovanju, da je njuna ljubezen neizpodbitna.To je Evina in Deuceova zgodba.

Narejen je tako, da se popolnoma sklada s sodobnim življenjskim slogom mladih ter z izjemnimi zmogljivostmi, najnovejšimi inovacijami in sodobnim elegantnim videzom izpolnjuje njihove raznolike zahteve. neizpodbitno - zanimivosti - izbrane novice na Najdi.si. Preverite najbolj aktualne novice slovenskih medijev in prebrskajte največji arhiv novic. Neizpodbitno: sladke pijače vodijo v debelost Države, ki se še niso lotile ukrepov za zmanjšanje uživanja praznih kalorij, ki jih vsebujejo sladke pijače, morajo ugrizniti tudi v to kislo jabolko. Se pravi, če imamo primer smrti osebe, ki je imela kakršnekoli zdravstvene težave in je (oz.

Nič, kar je kaj vredno, ni lahko. In ljubezen je vredna največ.

POVEZANE KNJIGE