Morje

Morje - Jure Jakob | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jure Jakob
DIMENZIJA
10,52 MB
IME DATOTEKE
Morje.pdf
ISBN
7635392378102

OPIS

Slikanico Morje, družinski slikaniški prvenec dveh uveljavljenih avtorjev, sestavlja enajst pesmi za otroke. Otroški zvedavosti se približuje s preprostimi, vsem poznanimi motivi. Ti motivi se z domišljijsko močjo verzov ter sugestivnostjo barv in oblik razraščajo v skrivnostni svet, v katerem ni nič nemogoče, a je obenem vse tako, kot mora biti. V takem svetu se otroške duše počutijo domače.Jure Jakob (1977) je pesnik in pisatelj, ki je do sedaj pisal le za odrasle. Velja za izstopajoči pesniški glas svoje generacije.Pesmi je upodobila Anja Jerčič Jakob (1975), magistra grafike in slikarstva, ki ustvarja na področju slikarstva, grafike in ilustracije.

O novem terminu boste ... Morje ima zelo velik pomen za življenje, saj morske alge proizvedejo večino kisika, ki ga potrebujemo za življenje. Morje daje dom različnim živalim in rastlinam.

Do sedaj smo dostavili že več kot 3000 Zabojčkov. Si želite sveže in zdrave domače hrane najboljše kakovosti po ugodni ceni in ob tem še prihraniti na času, ki ga zapravite za nakupovanje? Boasting garden views, Morje offers accommodations with a patio and a kettle, around 0.8 mi from Portoroz Thermal Spa.

POVEZANE KNJIGE