Listje

Listje - Milenko Strašek | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Milenko Strašek
DIMENZIJA
9,33 MB
IME DATOTEKE
Listje.pdf
ISBN
6866995075967

OPIS

So namreč ploščati, da zajamejo čim več svetlobe, na spodnji povrhnjici (včasih tudi na zgornji) pa se nahajajo listne reže, skozi katere vdira ogljikov dioksid ... Nahrbtni pihalniki imajo več moči in višjo hitrost zraka, z njimi lahko čistite listje, pesek, kamenje in druge delce iz velikih površin. So težji od enoročajnih pihalnikov, vendar je teža razporejena tako, da zmanjšuje utrujenost in obremenjenost hrbta in rok. Električni sesalnik/pihalnik listja Gardena ERGOJET 3000 (3 kW, hitrost zraka: 310 km/h, sesalna moč: 170 l/s) Listje namreč deluje kot naravna zastirka in zato se tvori prst, bogata s humusom.

Ob dogodku je moški utrpel močne poškodbe, zato so ga s helikopterjem ... Grablje za listje iz umetne mase so praktičen pripomoček pri odstranjevanju listja in pokošene trave. Lahke pahljačaste grablje z 22 roglji se odlikujejo s preprostim rokovanjem.

POVEZANE KNJIGE