Kitke, fige in čopki za deklice

Kitke, fige in čopki za deklice - Jenny Strebe | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jenny Strebe
DIMENZIJA
12,53 MB
IME DATOTEKE
Kitke, fige in čopki za deklice.pdf
ISBN
9456459504393

OPIS

Pred vami je sijajna knjižica za vse mlade dame, ki imajo daljše lase, pa bi rade z njimi počele kaj več, kot jih spele v čisto navaden čop ali spletle v kitke.V Kitkah, figah in čopkih za deklice boste našli 50 super predlogov za vsako priložnost - za vrtec, šolo, igralne urice, športne aktivnosti, zabave, prireditve in kar tako.Marsikatera frizura je primerna tudi za srednje dolge lase, prav vse pa spremljajo natančna slikovna navodila, kako lase preplesti in speti ter poskrbeti, da bo pričeska držala. Ne manjkajo niti nasveti za nego otroških las, namigi za modne dodatke, kot so sponke in trakovi, in napotila na podobne frizure, ki jih lahko preizkusite, od Elsine kite do ljubkih uheljčkov miške Mini.

Deklica Grace Giford je prava mala srečnica, mamica ji namreč vsako jutro pred šolo splete različne kreacije iz kitk, ki so navdušile številna dekleta širom sveta. Joga za zdrave sklepe : 80 jogijskih položajev za močne, prožne in gibljive sklepe, masaža sklepov in meditacija. Rotterdam: Mayaco; Brežice: distribucija Primus, 2016.

Vprašanje je, kaj si želi otrok in kaj je sprejemljivo za mamico. Kite in kitke za kratke lase. 8.

POVEZANE KNJIGE