Kitke, fige in čopki za deklice

Kitke, fige in čopki za deklice - Jenny Strebe | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jenny Strebe
DIMENZIJA
7,28 MB
IME DATOTEKE
Kitke, fige in čopki za deklice.pdf
ISBN
2653809359925

OPIS

Pred vami je sijajna knjižica za vse mlade dame, ki imajo daljše lase, pa bi rade z njimi počele kaj več, kot jih spele v čisto navaden čop ali spletle v kitke.V Kitkah, figah in čopkih za deklice boste našli 50 super predlogov za vsako priložnost - za vrtec, šolo, igralne urice, športne aktivnosti, zabave, prireditve in kar tako.Marsikatera frizura je primerna tudi za srednje dolge lase, prav vse pa spremljajo natančna slikovna navodila, kako lase preplesti in speti ter poskrbeti, da bo pričeska držala. Ne manjkajo niti nasveti za nego otroških las, namigi za modne dodatke, kot so sponke in trakovi, in napotila na podobne frizure, ki jih lahko preizkusite, od Elsine kite do ljubkih uheljčkov miške Mini.

izd. Ljubljana: Mladinska ... Kitke, fige in čopki za deklice : 50 ljubkih in preprostih pričesk za šolo, druženje in kar tako.

Objavil/a Etiketa Magazin, dne 2018-11-24 ob 10:04:43 Deli naprej Deklica Grejs je prava mala srečnica, mamica ji namreč vsako jutro pred šolo splete različne kreacije iz kitk. Frizure za deklice: Kitke, ki so osvojile internet | Etiketa Magazin ... Kitke, fige in čopki za deklice Frece Lydia Peka brez moke Furlan Irena Prigrizki Avtor.

POVEZANE KNJIGE