Kako videti angele

Kako videti angele - Theresa Cheung | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Theresa Cheung
DIMENZIJA
7,4 MB
IME DATOTEKE
Kako videti angele.pdf
ISBN
5416590027562

OPIS

Angeli in/ali vera vanje se dotakne vedno več ljudi, toda kaj pravzaprav so angeli, ta \'svetlobna bitja\', ki nudijo uteho, zdravijo in navdihujejo ljudi po vsem svetu? Zakaj se vam v današnjih časih razkrivajo kot še nikoli prej? Kako natančno se vam razkrivajo? Kako lahko vidite ali slišite svojega angela oziroma kako sploh veste, katerega prositi za pomoč? Kako lahko sploh prepoznate prisotnost angela v svojem življenju, danes in tukaj?Strokovnjakinja za angele Theresa Cheung v tem temeljnem vodiču ponuja odgovore na vsa ta vprašanja in še mnoga druga. Poleg predstavitve velikega števila angelov različnih tradicij in verskih sistemov z vsega sveta boste v knjigi našli tudi najsodobnejše nasvete, kako prepoznati prisotnost angelov v vsakdanjem življenju in kako razumeti angelska sporočila, ki vas bodo vodila pri sprejemanju življenjskih odločitev.Poleg informacij o angelih varuhih, nadangelih in duhovih preminulih ljubljenih oseb boste izvedeli tudi veliko o naravi in smislu angelov, kaj lahko storijo za vas in kako jih poklicati v težkih časih. Tisti, ki šele spoznavate pojave angelov, tisti, ki vanje že čvrsto verjamete in ste doživeli tudi že osebne izkušnje z njimi, ali pa vsi, ki iščete duhovno hrano, boste v tej knjigi našli strnjen in bogat vodič za priklic moči, čudes in magičnosti angelov v življenje – danes in iz dneva v dan.

Najprej mora biti razlog, da jih pokličete. Določite jo.

Tudi nekatere posebne angele, kot so angeli zdravljenja in angeli obilja. Kako ste dobili uvid, da napišete knjige za otroke? Rojeva se vse več čudovitih otrok z visoko frekvenco, ki so zmedeni v današnjem svetu, starši pa jim ne znajo pomagati. Angele sem prosila, naj mi pokažejo pot, kako pomagati otrokom po navodilih angelskih kraljestev. Domov > Knjižnično nadomestilo > Kako videti angele : vodič k privabljanju nebeških bitij, ki zdravijo, vodijo in navdihujejo.

POVEZANE KNJIGE