Jesenski živžav

Jesenski živžav - Rotraut Susanne Berner | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rotraut Susanne Berner
DIMENZIJA
12,66 MB
IME DATOTEKE
Jesenski živžav.pdf
ISBN
1687859565400

OPIS

Po zimi, pomladi in poletju pride v mesto jesen. Na glavnem trgu je zabava s plesom, v kulturnem domu pa razstava buč. Ob odprtju novega vrtca se otroci z lučkami odpravijo v povorki proti parku. Srečamo stare znance in iščemo pogrešanega papagaja …Priljubljena serija knjig, namenjenih opazovanju, igranju in pripovedovanju ob slikah, raste skupaj z otrokom, ob njej pa se zabava vsa družina.Nemška ilustratorka Rotraut Susanne Bernerje za svoje delo prejela številne nagrade, med drugimi tudi Andersenovo nagrado 2016.

Ptujska Televizija PeTV. Jesenski živžav pri Škratkih [Prikaži kot diaprojekcijo] V oktobru smo spoznavali jesenske pridelke. Našo pozornost so najbolj pritegnile buče.

Letos smo obiskovalcem ponudili pečen krompir, ki so ga gojenci vrtca ob pomoči strokovnih delavk in hišnika pridelali popolnoma sami na ... Mladinska knjiga Dobre zgodbe, dobro življenje. Naslov: Slovenska cesta 29, 1000 Ljubljana E-naslov: [email protected] Telefon: 01 241 30 00 Brezplačna številka: 080 12 05 Jesenski živžav (Teden otroka) Navihani veseli december; Otroška maškarada; Sodelujemo tudi pri Otroškem parlamentu ter pri nekaterih projektih, ki jih organizira ZPMS.

POVEZANE KNJIGE