Japonski ljubimec

Japonski ljubimec - Isabel Allende | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Isabel Allende
DIMENZIJA
5,7 MB
IME DATOTEKE
Japonski ljubimec.pdf
ISBN
8189930591725

OPIS

Zakaj se oklepamo tistega, kar bomo tako ali tako izgubili?Alma Belasco je še deklica, ko jo starši na pragu druge svetovne vojne pošljejo iz rodne Poljske k premožnim sorodnikom v San Francisco. Tam spozna Ičimeija Fukudo, sina japonskega vrtnarja družine Belasco, in med otrokoma poženejo prvi popki naklonjenosti. Po japonskem napadu na Pearl Harbor, ko Ičimeijevo družino skupaj s tisoči japonskih Američanov izženejo v internacijsko taborišče, pa sta se prijatelja prisiljena ločiti in v letih, ki sledijo, morata vedno znova zatajiti svoja čustva. Toda vztrajnost človeškega srca je neizmerljiva in v svetu, podvrženem nenehnim spremembam, se počasi splete presunljiva zgodba, ki priča o neustavljivi moči ljubezni.Čilsko-ameriška pisateljica Isabel Allende (1942) slovi kot ena najbolj priznanih in priljubljenih špansko pišočih avtoric. V Japonskem ljubimcu je stkala epsko pripoved, ki jo lahko postavimo ob bok prejšnjim mojstrovinam, kot sta Hiša duhov in Otok pod morjem.

Resničnost in miti, realnost in nadrealni dogodki so zvezda stalnica njenih izjemno berljivih romanov. Pisateljica ima morda ... Japonski ljubimec Alma Belasco je še deklica, ko jo starši na pragu druge svetovne vojne pošljejo iz rodne Poljske k premožnim sorodnikom v San Francisco.

COLIB.SI - podatki o slovenskih knjižnicah ... Japonski ljubimec je v izvirniku izšel leta 2015 in je nasledil precej nenavadno delo, njeno prvo kriminalko Ripper, v kateri San Francisco preplavijo nepojasnjeni umori, ki jih je napovedala vedeževalka. Tudi v Japonskem ljubimcu se zgodba večinoma dogaja v Kaliforniji, kjer Isabel Allende že vrsto let živi z drugim možem. JAPONSKI LJUBIMEC ‹ nazaj Sobotno galerijsko dopoldne: Izdelovanje lutk s predstavo, Galerija likovnih samorastnikov Tako, kot so včasih starši sami izdelovali igrače otrokom iz Sobotno galerijsko dopoldne: Pop-up knjiga in voščilnica, Galerija likovnih samorastnikov Lanski pop-up voščilnici bo sledila še pop-up knjiga. Japonski ljubimec: Ljubezenski roman čilsko-ameriške pisateljice pripoveduje zgodbo o ljubeznih in preizkušnjah dveh družin, bogate družine Belasco iz Sea Cliffa, njihove nečakinje in posvojenke Alme Mendel ter japonske družine Fukudo, ki pri njih opravlja vrtnarska de... Vsebine, ki ste jo iskali, žal ne moremo prikazati ali vsebina ne obstaja.

POVEZANE KNJIGE