Evangelij za pitbule

Evangelij za pitbule - Jiři Bezlaj | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jiři Bezlaj
DIMENZIJA
12,57 MB
IME DATOTEKE
Evangelij za pitbule.pdf
ISBN
2246169784117

OPIS

V proznem prvencu Evangelij za pitbule Jiřija Bezlaja pripoveduje svojo zgodbo dijakinja tik pred maturo. Govori v svojem slengu, preskakuje s teme na temo. Na koncu se na videz nepovezano »nakladanje« preplete med seboj, postopoma razberemo, kaj je vzrok zanjeno pekočo bolečino v želodcu in za neuspeli poskus samomora …Jiři Bezlaj, rojen leta 1949 v Ljubljani, je diplomiral na kiparskem oddelku ljubljanske Akademije za likovno umetnost. Kamnite skulpture je predstavil na več kot štiridesetih samostojnih in okrog sto skupinskih razstavah doma in v tujini. Je tudi avtor več javnih plastik. Petintrideset let je poučeval umetnostno vzgojo na bežigrajski gimnaziji. Leta 2004 je izdal pesniško zbirko Poletje. Poezijo objavlja tudi v Primorskih srečanjih in reviji Apokalipsa.Od leta 2007 objavlja v reviji Sodobnost eseje o likovni umetnosti. Roman Evangelij za pitbule je njegovo prvo prozno delo.

Deli sta izšli pri založbi Mladinska knjiga. Evangelij za pitbule. Publication is available at terminals on the library premises.

Vse pičke in vsi kurci stojijo na ... Povzetek članka "Evangelij za pitbule - romaneskna obsodba spolnih zlorab" ki bo izšel v reviji Otrok in knjiga. Od januarja 2018 je v številnih medijih in v članku v reviji Sodobnost Milena Mileva Blažić s priznanjem zlata hruška nagrajeni roman Evangelij za pitbule označila za pornografski in avtorja obdolžila, da zagovarja spolne in druge zlorabe otrok, to pa dokazovala z ... II Evangelij za pitbule, Jiri Bezlaj Zelo dobro ohranjena knjiga.

POVEZANE KNJIGE