Čudoviti možgani

Čudoviti možgani Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
4,10 MB
IME DATOTEKE
Čudoviti možgani.pdf
ISBN
7794811344149

OPIS

Kar 100 znanstvenih študij vrhunskih raziskovalnih ustanov kot so Univerza Harvard, Univerza Cambridge, Inštitut za kognitivno nevroznanost pri University College v Londonu in drugih dokazuje: NIKOLI NI PREPOZNO, DA ZAUSTAVITE STARANJE VAŠIH MOŽGANOV!Ta izčrpni vodnik vam prinaša najnovejša medicinska odkritja in priporočila, kako izostriti um in izboljšati spomin, da boste živeli na polno! Preberite, kako lahko s hrano, gibanjem in na druge načine izboljšate zmogljivosti možganov. Odkrijte tudi, kako se izogniti petim sovražnikom možganov, kako pripraviti okusno solato z oljem, ki ščiti in ohranja možganske funkcije in med drugim spoznajte 15 učinkovitih preganjalcev stresa.Z vajami in nasveti iz knjige Čudoviti možgani boste lahko:. odpravili spominske spodrsljaje. si zapomnili imena in telefonske številke. izboljšali hitrost delovanja možganov. zmanjšali tveganje za demenco. povečali samozavest.Odkrijte revolucionarne načine, kako izostriti um in izboljšati spomin, da boste živeli na polno!

Celosten pristop k problemu omogoča preventivo mladim in tudi pomoč starejšim, ki nam možgani občasno že malo dajo vedet, da s spominom ni več vse tako kot bi želeli. Predvsem cenim ... Čudoviti čustveni možgani odpornih ljudi Odporni ljudje vedo, da nihče ni imun na trpljenje, do nesreč .

Človeško oko in možgani so "programirani" in razviti tako, da vidijo in spremljajo neprekinjeno gibanje. Iz tega razloga gledamo filme kamere v živo in možgani se "racionalizirajo" s kompenzacijo nerazumnih stvari, ko so slike videti preveč jasne. Ameriški raziskovalci so ob koncu minulega leta dosegli nov mejnik v nadzoru nad telesom, ki iz takšnega ali drugačnega vzroka odpove poslušnost.

POVEZANE KNJIGE