Čudoviti lisjak

Čudoviti lisjak - Roald Dahl | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Roald Dahl
DIMENZIJA
12,41 MB
IME DATOTEKE
Čudoviti lisjak.pdf
ISBN
4234922952658

OPIS

Čudoviti Lisjak vsako noč pleni hrano kmetom Grduhu, Grdavšu in Grdinu. Njegova premetenost jih močno jezi in ker ga nikakor ne morejo uloviti, se odločijo, da mu bodo postavili zasedo pred vhodom v brlog. Lisjak in njegova družina so skupaj z ostalimi živalmi ujeti in panično kopljejo vedno globlje rove, saj trije kmetje brlog razkopavajo z bajerji. Nevarnost je vedno večja, Lisjaku pa se naposled utrne genialna ideja.

dahl mladinska knjiga 2009 poŠtnino plaČa kupec, moŽna je menjava za druge knjige, From director Wes Anderson (Rushmore, The Royal Tenenbaums) comes FANTASTIC MR. FOX, based on the book by Roald Dahl.

Otroci do pravljičarjev pogosto gojijo nadvse upravičeno zamero: ker se do njih vedejo, kot bi pripadali drugi živalski vrsti. Taki, ki se ji v življenju ne more zgoditi nič hujšega od tega, da se jim sfiži priprava rojstnodnevne torte za prijatelja.

POVEZANE KNJIGE