Zvite ukane pregrešnega vojvode

Zvite ukane pregrešnega vojvode - Laura Lee Guhrke | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Laura Lee Guhrke
DIMENZIJA
5,93 MB
IME DATOTEKE
Zvite ukane pregrešnega vojvode.pdf
ISBN
9831662880217

OPIS

Čedni vojvode so lahko tudi zviti malopridneži ... Prudence hrepeni po ljubezni in romantiki, toda kaj ko ima kot šivilja precej zaprte poti. Ko nepričakovano podeduje bajne vsote denarja po očetu, se ji poti sicer odprejo, a kaj ko se s tem pojavijo tudi nevarnosti. Je dovolj previdna ali ...?

Dolgovi starega vojvode so Prelistajte prvih 20 strani knjige: Zvite ukane pregrešnega vojvode; Za naročilo knjig s plačilom po povzetju ali po predračunu pišite na [email protected], pokličite na 040 36 44 33 ali izpolnite obrazec, ki ga najdete tu. Serija: Girl-bachelor, 2.knjiga Zvrst: ZG 2 * * * ½ 19 vote Zvite ukane pregrešnega vojvode (mehka vezava) 12,99 € Primerjaj Primerjaj. Dodaj v košarico Slavna junakinja.

Avtor: LAURA LEE GUHRKE. Serija: Girl-bachelor, 2.knjiga.

POVEZANE KNJIGE