Zlato

Zlato - Chris Cleave | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Chris Cleave
DIMENZIJA
3,35 MB
IME DATOTEKE
Zlato.pdf
ISBN
8671408905109

OPIS

Kate in njena najboljša prijateljica ter hkrati največja tekmica Zoe sta vrhunski športnici, ki si želita osvojiti olimpijsko zlato v dirkališčnem kolesarstvu. Na poti do tja s silovito voljo in odločnostjo presegata meje telesne in čustvene zdržljivosti. Toda to ni edina bolečina, s katero se spopadata. Sophie, Katina osemletna hči, se bojuje z levkemijo – skrbeti za bolnega otroka pa je olimpijada starševstva …Zlato je zgodba o tem, kaj nas žene k uspehu – in kaj smo zanj pripravljeni žrtvovati. Zgodba o odrekanju, ki to hkrati ni. In zgodba o tem, kaj je v življenju zares pomembno.Angleški pisatelj Chris Cleave (1973) je po izobrazbi psiholog. Prepričan je, da se ljudje z leti razvijamo in rastemo, in enako se razvijajo in rastejo tudi liki v njegovih romanih. Razmere se lahko v trenutku spremenijo, ljudje pa se na to odzivamo vsak po svoje. V slovenščino je preveden tudi njegov roman Druga roka.

V naših poslovalnicah strankam nudimo diskreten pregled kovin, prav tako pa prijazno in ustrežljivo osebje izplača gotovino takoj ob pregledu zlata ali srebra ter stranko do Naložbeno zlato vam lahko pomaga do visokih donosov. Pomembno je, da svoje investicijske odločitve sprejemate premišljeno in preudarno. Spletna trgovina Zlato po pošti vam omogoča udoben, hiter in varen nakup investicijskega zlata preko spleta.

Za lomljeno zlato in srebro pomeni da so vsi izdelki iz zlata in srebra predmet odkupa in ponavadi to pomenijo izdelki kot so zlatniki, verižice, obeski in uhani, vsi prstani, zapestnice, broške, dentalno zlato. Zlato Nakit iz zlata - pravi zlati nakit za ženske in moške, zlati prstani, zlati uhani, zlate zapestnice in zlati obeski po ugodnih cenah. Poiščite svoj kos nakita v našem oddelku zlatega nakita. ČASOVNO OMEJENA PONUDBA - Srebrna naložbena palica kovnice...

POVEZANE KNJIGE