Zadnja pomlad

Zadnja pomlad - Janez Menart | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Janez Menart
DIMENZIJA
4,28 MB
IME DATOTEKE
Zadnja pomlad.pdf
ISBN
5179656444249

OPIS

Prva jesen (1955) je bila prva samostojna pesniška zbirka Janeza Menarta (1929 -2004). Zadnja pomlad je naslov, ki ga je izbral pesnik sam, pesmi zanjo pa njegova žena Tonka Menart in hči Barbara Menart Senica. Iz njegovega petdesetletnega ustvarjanja sta izbrali tiste pesmi, ki so mu bile najbolj pri srcu.

Download Menart: Zadnja pomlad PDF for free. Prva jesen (1955) je bila prva samostojna pesniška zbirka Janeza Menarta (1929 -2004). Zadnja pomlad je naslov, ki ga je izbral pesnik sam, pesmi zanjo pa njegova žena Tonka Menart in hči Barbara Menart Senica.

Prikupna žival ob prihodu iz svojega brloga po hibernaciji ni zagledala sence, kar pomeni, da se zima poslavlja. Imenuje se po vojvodi Pomlad bo sicer tudi v znamenju ženstvenih in oprijetih kvačkanin, še posebej bodo prednjačile obleke, pa tudi tanjši tovrstni puloverji v kombinaciji z njimi.

POVEZANE KNJIGE