Vesela poštarica

Vesela poštarica - Cee Biscoe | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cee Biscoe
DIMENZIJA
4,35 MB
IME DATOTEKE
Vesela poštarica.pdf
ISBN
7055837452047

OPIS

Potem pa se je Zajčici utrnila imenitna zamisel."Pisma bom razdelila kar sama," se je domislila."Prav posebno bo postati poštarica za en dan."Pridružite se Zajčici in njenim prijateljem na čudoviti gozdni pustolovščini. Ta prisrčna zgodba s prikupnimi ilustracijami Cee Biscoe in simpatičnimi pisemci, ki jih boste našli v knjigi, se vam bo za vedno vtisnila v srce.

Prihaja otrok številka 7 . Daily Mail je objavil posnetek komične reakcije otrok, ki so izvedeli, da je mama noseča inje na potiotrok številka 7! Mati in oče sta ... Vesela Gora - podjetja iz izbranega kraja v Sloveniji, ki so vpisana v Telefonski imenik Slovenije. Knjižne novosti - januar/februar 2016 - Medobčinska splošna knjižnica Žalec Najprej Vesela poštarica, v kateri zajčica svojim prijateljem raznosi pisma, ki so poštarju skovirju padla iz torbe.

Veseljaki smo se danes razveselili lepe novice. Vesele Štajerke imajo danes velik razlog za proslavljanje.

POVEZANE KNJIGE