Strašna šola

Strašna šola - James Patterson, Chris Tebetts | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
James Patterson, Chris Tebetts
DIMENZIJA
9,26 MB
IME DATOTEKE
Strašna šola.pdf
ISBN
9757512243761

OPIS

Božo Pult, junak serije Strašna šola, je pripravljen na zabavno poletje v kampu - dokler ne ugotovi, da je v poletni šoli! In kot da to ni dovolj, se mora spoprijeti še s težavnimi vrstniki. Kljub temu, da se sooča z vprašanji ustrahovanja in medvrstniškega nasilja, najde glavni junak duhovite in sproščujoče rešitve in se pogumno postavi za svoje prijatelje.

19,95 ... Strašna šola - Moj brat je velik lažnivec; Lisa Papademetriou, James Patterson. James Patterson bralce spet spravlja v smeh z zgodbo o priljubljenem pobalinu Božu in njegovih prizadevanjih, da bi uspel na igrišču in na družabni sceni.

Si predstavljate kakšen je bil prvi šolski dan njegove mlajše sestre na isti šoli? Seveda so vsi mislili, da je tudi ona takšna! Med njimi so knjige iz serije Strašna šola, I Funny, Treasure Hunters in romani o Danielu X, pa tudi House of Robots in Public School Superhero. Prodal je tudi več kot 300 milijonih izvodov knjig za odrasle, v katerih nastopajo liki, kot je Alex Cross, in to poleg knjig za mladino, na primer iz serije Maximum Ride. VSŠ Višja strokovna šola .

POVEZANE KNJIGE