Skupnost in šola: vrata se odpirajo v obe smeri

Skupnost in šola: vrata se odpirajo v obe smeri - Petra Gregorčič Mrvar, Jana Kalin, Jasna Mažgon, Janko Muršak, Barbara Šteh | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Petra Gregorčič Mrvar, Jana Kalin, Jasna Mažgon, Janko Muršak, Barbara Šteh
Skupnost in šola: vrata se odpirajo v obe smeri.pdf

R-9-2016 Monika Govekar-Okoliš, Renata Kranjčec Mentorstvo v praktičnem usposabljanju v delovnih organizacijah 10.R-10-2016 Petra Gregorčič Mrvar, Jana Kalin, Jasna Mažgon, Janko Muršak, Barbara Šteh Skupnost in šola: vrata se odpirajo v obe smeri SKUPAJ: 35.500,00 EUR Seveda smo se morali prilagoditi in se v svoje razrede "skriti", a maškare se znajo poveseliti in dobro voljo deliti. Naš lego možiček je veselo obiskoval razrede in snemal pustno rajanje, mi pa smo lahko kar na interaktivni tabli spremljali dogajanje.

Vrata se odpirajo v obe smeri, kot kavbojska. Potrebna samo menjava mreže, enostavno in poceni.