Si dekle ali si žena

Si dekle ali si žena - Breda Smolnikar | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Breda Smolnikar
DIMENZIJA
5,76 MB
IME DATOTEKE
Si dekle ali si žena.pdf
ISBN
8372009844260

OPIS

Breda Smolnikar je ob svoji 75-letnici izdala bibliofilsko izdajo svojih besedil, debelo knjigo Si dekle ali si žena z ilustracijami, štirimi študijami in zvočnimi posnetki.Besedila iz pisateljičinega literarnega opusa predvsem na temo žensk in njihove moči bogatijo ilustracije Laure Ličer. Delu so dodane tudi štiri študije, ki so jih prispevali Marko Juvan, Matej Bogataj, Barbara Pregelj in Igor Bratož. Knjiga ob pisateljičinem jubileju je kot večina njenih del doslej izšla v samozaložbi.

15,767 likes · 2 talking about this. Pegasto dekle.si je zabaven in pozitiven portal, poln idej in nasvetov za lažje življenje.

program Radia Slovenija - program Ars Povsem normalno je, če partnerja zanima, kaj njegovo dekle ali žena počne takrat, ko sta narazen in se želi pogovarjati o tem, kako je vsak od njiju preživel svoj dan. Nekaj povsem drugega pa je, če te kar naprej sprašuje o tem, kje si bila do ure natančno in se obnaša sumničavo, kot da ne verjame temu kar govoriš. Potreben je samo bežen dotik in Casey čuti brnenje po celem telesu.

POVEZANE KNJIGE