Rahločutni prevarant

Rahločutni prevarant - Johanna Lindsey | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Johanna Lindsey
DIMENZIJA
6,49 MB
IME DATOTEKE
Rahločutni prevarant.pdf
ISBN
1289813622043

OPIS

Strtega srca in odločena pustiti svojo žalost na angleški obali se nedolžna Georgina Anderson, preoblečena v postreščka, vkrca na »gentlemansko ladjo« Maiden Anne. Vendar njen kapitan ni pravi gentleman, temveč bivši pirat in neobrzdan razuzdanec, James Malory.Črna ovca ponosne in burne družine Malory kmalu spregleda Georginino pretvarjanje in je nad pogumno in vznemirljivo damo, ki jo je prisilil v intimno suženjstvo, navdušen. In čeprav je prisegel, da se ne bo pustil zvabiti v zakon, je kapitan Malory na odprtem morju končno našel sebi primerno lepotico strastnega srca, ki lahko z njim tekmuje v ljubezni do svobode in avantur.»Kraljica ljubezenskih romanov.« – Gannett News Service

Dodaj v košarico Darilo (mehka vezava) (Zbirka Maloryjevi, 6. knjiga) 9,99 € Primerjaj Primerjaj.

knjiga) 32,00 € Primerjaj Primerjaj. Dodaj v košarico ... LINDSEY, Johanna: Rahločutni prevarant LINDSEY, Johanna: Nežna upornica SLOVENSKI AVTORJI ROZINA, Roman: Zločin in ljubezen PAVLOVIĆ, Milada: Igrivo življenje TAJANA, Staša: Welcome aboard 821-311.6 Zgodovinski roman SCARROW, Simon: Temne sile Britanije Po več nadvse naklonjenih mnenjih tej knjigi sem si jo izposodila in prebrala.

POVEZANE KNJIGE