Paul McCartney

Paul McCartney - Paul Du Noyer | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Paul Du Noyer
DIMENZIJA
12,94 MB
IME DATOTEKE
Paul McCartney.pdf
ISBN
3899145717189

OPIS

Odkar se je leta 1957 pridružil Quarrymenom, Paul McCartney le redko miruje. Brezčasne ljubezenske pesmi stresa iz rokava s takšno lahkoto, kot drugi zajamejo zrak. Rokenrol igra s takšno surovo spolno energijo in agresivnostjo, na kakršni redko naletimo zunaj zaporov. Angleška kraljica misli, da je čudovit, a tudi najostrejši privrženci avantgarde priznavajo, da zna biti njegova glasba čudaška. Preizkusil je tako rekoč vse žanre, od otroških popevčic do klasike, z njegovo slogovno pestrostjo pa bi se najbrž lahko kosal samo Picasso. Če je veličastnost zabavljaštva v tem, da ljudem daje to, kar hočejo, veličastnost umetnosti pa v tem, da nam daje to, za kar sploh nismo vedeli, da hočemo, je veličastnost Paula McCartneyja v tem, da počne oboje.Paul Du Noyer je glasbeni novinar, ki je pisal o McCartneyju in za McCartneyja. Knjiga temelji na njunih intervjujih, opravljenih v razdobju 35 let, poleg Du Noyerjevih opazk in proučevanj pa vsebuje tudi veliko McCartneyjevih iskrenih misli.

6,963,158 likes · 137,504 talking about this. Official Paul McCartney account administered by MPL | Text me: +1 (212) 313-9547 | #McCartneyIII Out Now | Pre-order #PaulMcCartneyTheLyrics 3.4m Followers, 8 Following, 756 Posts - See Instagram photos and videos from Paul McCartney (@paulmccartney) sir James Paul McCartney (wym.

Nadat The Beatles in 1970 waren gestopt heeft McCartney een uitbundige ... Sir James Paul McCartney, angleški pevec, skladatelj in bas kitarist, * 18. junij 1942, Liverpool, Anglija..

POVEZANE KNJIGE