Pariz – Brest

Pariz – Brest - Tanguy Viel | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tanguy Viel
DIMENZIJA
4,41 MB
IME DATOTEKE
Pariz – Brest.pdf
ISBN
2138135666613

OPIS

Bizarna zgodba o potovanju med provinco in prestolnico in nazaj se kar naprej ukvarja – ob tem, da v prvi osebi slikovito popisuje avtorjevo družino – tudi sama s seboj in se, polna slogovnih ekstravaganc in odmikov v dolga podredja, marsikdaj lovi za rep. Kako tudi ne: Pariz– Brest– Pariz je (bila) znamenita kolesarska dirka z začetka prejšnjega stoletja, takopa je ime tudi kolačku, ki naj bi imel obliko kolesa …Tanguy Viel (1973, Brest) je pri pariški založbi Les Éditions de Minuit, kamor avtor gledena svoj način pisanja tudi sodi, izdal vrsto romanov. Pariz– Brest (2009) je obveljal za njegovonajboljše delo.

V tekočino naenkrat dodajte moko in takoj začnite močno mešati z metlico, da se vse poveže. Za to imate kakih 30 sekund časa. Paris - Brest pecivo za našo Anko pecivo, ki je nastalo daljnega leta 1891 v spomin kolesarki dirki med mestoma Pariz in Brest, narejeno iz paljenega testa in kreme, ter v obliki obroča, kateri spominja na kolo A Paris-Brest is a French dessert, made of choux pastry and a praline flavoured cream..

The round pastry, in the form of a wheel, was created in 1910 by Louis Durand, pâtissier of Maisons-Laffitte, at the request of Pierre Giffard, to commemorate the Paris-Brest-Paris bicycle race he had initiated in 1891. Its circular shape is representative of a wheel. Avtobusna povezava Pariz & Brest Brezplačen wifi, vtičnice in toaletni prostori Varno spletno plačilo Če imaš težave pri dostopanju do tega spletnega mesta, te prosimo, da nas pokličeš na +49 (0)30 300 137 300 ali prek aplikacije Pomočnik Google FlixBus . Autobus od Pariz do Brest, popis polazaka i kupnja jeftinih karata za sve polaske na relaciji Pariz i Brest u Francuska Pariz - Brest Trda - 05.

POVEZANE KNJIGE