Neustavljivi

Neustavljivi - Alyson Noël | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alyson Noël
DIMENZIJA
5,14 MB
IME DATOTEKE
Neustavljivi.pdf
ISBN
4176819787151

OPIS

Vsi sanjajo o bleščeči karieri. Layla Harrison si želi postati novinarka. Aster Amirpour si želi postati slavna filmska igralka. Tommy Phillips želi uspeti kot pevec in kitarist.A Madison Brooks je že pred časom vzela usodo v svoje roke in uspela. Zdaj je slavna filmska igralka in ljubljenka ameriških tabloidov, ki v Hollywoodu živi svoje sanje.Dokler je ne začnejo nadlegovati zagnani mladi promotorji nočnih klubov Ire Redmana.Layla, Aster in Tommy si želijo zmagati na Irovem tekmovanju promotorjev. Kralj losangeleškega nočnega življenja jim obljublja edinstveno priložnost za uresničitev njihovih sanj: visoko denarno nagrado in naslovnice. A zmaga lahko le eden. Tisti, ki mu uspe v klub zvabiti slavno zvezdnico in s tem povečati obisk. Kako daleč so pripravljeni iti za svoj košček slave?Neustavljivi je prvi roman iz serije Čudoviti Idoli večkrat nagrajene ameriške avtorice mednarodnih uspešnic za mladino Alyson Noël.

Epa. Na Apeninskem polotoku se je v nedeljo odvilo sedem dvobojev 8.

... Neustavljivi bavarski stroj. Evropski prvak Bayern München je silovito odprl izločilne boje in z visoko zmago v Rimu proti Laziu (4:1) napovedal, da bo tudi v letošnji sezoni glavni kandidat za osvojitev prestižne lovorike. Neustavljivi Jokić previsoka ovira za 'vroči' Utah.

POVEZANE KNJIGE