Najmlajša vnukinja častitljivega I Čaa

Najmlajša vnukinja častitljivega I Čaa - Alma M. Karlin | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alma M. Karlin
DIMENZIJA
6,42 MB
IME DATOTEKE
Najmlajša vnukinja častitljivega I Čaa.pdf
ISBN
6451358379817

OPIS

Prva knjiga iz serije Z Almo v svetNajmlajša vnukinja častitljivega I Čaa vas bo kot prvo delo v seriji Z Almo v svet navdušilo z neverjetno živahno, duhovito in hudomušno zgodbo o skorajda tragični zadregi kitajske družine brez moških potomcev z začetka 20. stoletja, iz časov, ko ženske naj ne bi imele talentov in preveč soli v glavi …

Miš, zbirka POPisano, 2016, t. v., 256 str., 25,95 € Najmlajša vnukinja častitljivega I Čaa vas bo kot prvo delo v seriji Z Almo v svet navdušilo z neverjetno živahno, duhovito in hudomušno zgodbo o skorajda tragični zadregi kitajske družine brez moških potomcev z začetka 20.

Prva knjiga iz serije Z Almo v svet Alma M. Karlin: Z Almo v svet 1: Najmlajša vnukinja častitljivega I Čaa Prvo delo v seriji Z Almo v svet vas bo navdušilo z neverjetno živahno in duhovito zgodbo o skorajda tragični zadregi kitajske družine brez moških potomcev z začetka 20.

POVEZANE KNJIGE