Moli in delaj

Moli in delaj - Anselm Grün, Fidelis Ruppert | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anselm Grün, Fidelis Ruppert
DIMENZIJA
8,53 MB
IME DATOTEKE
Moli in delaj.pdf
ISBN
4595101845882

OPIS

Krščansko življenjsko praviloKaj ima v sodobnih delovnih razmerah povedati staro besedilo, kakršno je Benediktovo Pravilo? Pred 1500 leti so bile delovne razmere drugačne. Takrat je bilo pomembno predvsem, da si je človek pridobil lastna sredstva za preživljanje. Za avtorja pa je Pravilo še vedno standard za lastno delo in poskus, da bi delo opravil iz nekega drugega izvira. Če nekdo dela iz izvira Svetega Duha, opravlja delo z veseljem in ne postane tako hitro izčrpan. Okoli njega nekaj raste in uspeva.

Toda delo naj ne bo beg, temveč izkušnja, ki sledi zadovoljevanju temeljnih potreb, med katerimi je tudi veselje do ... Moli in delaj s cistercijani je program, ki ga, v manjših različicah, izvajajo skoraj vsi cistercijanski samostani. Gre za možnost, ko se fantje in možje, za nekaj časa aktivno vključijo v samostansko življenje.

Ko je Jezus vstopil v njeno hišo, jo je našel v postelji z visoko vročino. Ko jo je Jezus ozdravil, je vstala in jim stregla. Jej, moli, ljubi dokazuje, da zares obstaja več kot le en način, da si daš duška in si ogledaš svet.

POVEZANE KNJIGE