Mandale za meditacijo

Mandale za meditacijo Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
8,59 MB
IME DATOTEKE
Mandale za meditacijo.pdf
ISBN
4328332258492

OPIS

Vzemite si čas zase in vstopite v kraljestvo Mandal za meditacijo.Pustite podzavesti, naj prevzame krmilo in vas popelje na sproščujoče popotovanje k vašemu notranjemu varnemu pristanu.Ta živahna zbirka risb išče navdih pri okroglih simbolih, ki predstavljajo vesolje. Z barvami vdihnite življenje bogatim oblikam in dokončajte osupljivo umetnino.

Uporabljajo jih za sproščanje, meditacijo in razbremenitev. Najdete jih na policah prodajaln, poleg knjig in časopisov.

Najprej pa naj odgovorim, kaj je mandala in od kje izhaja ta beseda: mandala v sanskrtu (svetem indijskem jeziku) označuje sveti krog in se uporablja za molitev, meditacijo ... Barvanje mandal je edinstven pripomoček za meditacijo, sprostitev in spodbujanje poglobljene meditacije. Z barvanjem mandal ohranjamo notranji mir ter začutimo živost, radost in umirjenost.

POVEZANE KNJIGE