Krompirjevo popotovanje

Krompirjevo popotovanje - Petra Matos | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Petra Matos
DIMENZIJA
10,85 MB
IME DATOTEKE
Krompirjevo popotovanje.pdf
ISBN
4065315628233

OPIS

Pri pripravi hrane je Jan zasledil pogovor med slovenskim in egipčanskim krompirjem, Andrejem in Irfanom. Njuni povsem različni življenjski zgodbi Jana opomnita na pomen lokalno pridelane hrane.

Pionirji (P) Brezina, Thomas: Noč Vampirjev bele klobasice; Dahl, Roald: Charlie in tovarna čokolade Priljubljena, po vsem svetu znana italijanska specialiteta iz krompirjevega testa. Krompirjevo testo je mešanica kuhanega in pretlačenega krompirja, moke in olja, pogosto tudi rumenjakov.

Police o ekologiji pa so na pol prazne, saj v teh dneh ... Petra Matos je napisala krasno knjigo KROMPIRJEVO POPOTOVANJE, ki zelo lepo opisuje pomen domačega lokalnega ekološkega krompirja. Knjiga nazorno opisuje pot egiptovskega krompirja in ni ravno rožnata.

POVEZANE KNJIGE