Korenine oljčnega drevesa

Korenine oljčnega drevesa - Courtney Miller Santo | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Courtney Miller Santo
DIMENZIJA
11,50 MB
IME DATOTEKE
Korenine oljčnega drevesa.pdf
ISBN
8409625476268

OPIS

Čudovita in ganljiva zgodba o življenju petih generacij žensk, skrivnostih, ki jih razdvajajo, in ljubezni, ki jih povezuje.Razdalja med materjo in hčerjo se lahko meri v skrivnostih.Spoznajte Kellerjeve ženske: pet generacij prvorojenk, prebivalk starega oljčnega nasada v Sacramentovi dolini v severni Kaliforniji. Anna, družinska matriarhinja, šteje 112 let in je odločena, da bo postala najstarejši človek na svetu. Čilega telesa in duha je gospodarica Hiše na hribu, ki si jo deli s hčerjo Bets, vnukinjo Callie, pravnukinjo Deb in prapravnukinjo Erin.Čeprav so ženske povezane s krvjo, pa njihovo sožitje ni vedno preprosto. Nepričakovana nosečnost najmlajše in prihod genetika, ki se navdušuje nad dolgim življenjem Kellerjevih prvorojenk, zbudita več strasti, kot so pričakovale. Bodo njegove raziskave privlekle na dan vse tiste skrivnosti, ki so jih tako dolgo prikrivale?

Pri presajanju moramo bonsaiu zmanjšati korenine za 30 %. Ko jih odrežemo, lahko drevesce ponovno položimo v posodo in zasujemo z zemljo.

Poleg Anne je v hiši še njena devetdesetletna hči Beth, šestdesetletna vnukinja Calliope, pravnukinja Deb, iz ... Korenine oljčnega drevesa Avtor: Courtney Miller Santo Razdalja med materjo in hčerjo se lahko meri v skrivnostih. Spoznajte Kellerjeve ženske: pet generacij prvorojenk, prebivalk starega oljčnega nasada v Sacramentovi dolini v severni Kaliforniji.

POVEZANE KNJIGE