Klic angela

Klic angela - Guillaume Musso | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Guillaume Musso
DIMENZIJA
10,21 MB
IME DATOTEKE
Klic angela.pdf
ISBN
3014527854421

OPIS

New York. Letališče JFK. Bližajo se božični prazniki in vsem potnikom se nekam mudi. V letališki restavraciji se drug v drugega zaletita moški in ženska. On iz San Francisca, ona iz Pariza. Šele doma ugotovita, da sta po pomoti zamenjala svoja mobilna telefona.Mobilniki običajno skrivajo najintimnejše informacije in podatke. Nihče od njiju se ne more upreti brskanju po telefonu drugega. Odkritja so kot namig usode: življenji obeh sta že dalj časa usodno povezani - prek skrivnosti iz preteklosti, ki pa znova grozi, da bo priplavala na površje.Začne se napet lov, v katerem oba tvegata prav vse, naletita na meje svojih zmožnosti in sposobnosti, na zadnje pa rešita nemogoče.

Na enem mestu dostop do informacij v knjižnicah. Iskanje gradiva, pregled izposojenega gradiva, podaljšanje roka izposoje, rezervacije gradiva ... Bolj kot višina angela s severa, visok je samo 20 metrov, je zanimiv razpon njegovih kril, saj meri kar 54 metrov.

Присъединете се към Facebook, за да се свържете с Kli Angela и други, които може да познавате.... Pokaż profile osób o imieniu i nazwisku Angela Klick. Dołącz do Facebooka, by mieć kontakt z „Angela Klick" i innymi, których możesz znać.

POVEZANE KNJIGE