Hrana po moško

Hrana po moško Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
9,50 MB
IME DATOTEKE
Hrana po moško.pdf
ISBN
4102869244101

OPIS

Mogočni obroki brez sramu in traparij.Prigrizki, glavne jedi in posladki, ki izničijo lakoto, ter obroki, ki navdušijo.Uporabni nasveti za varjenje svojega piva, pripravo popolnega stejka in ultimativni izziv, kdo poje več.

In prav zaradi tega so pri hujšanju v prednosti, saj se namesto s sladicami 'tolažijo' s proteini, ki jih dodobra nasitijo. Predvsem po zaslugi v njem prisotnih maščobnih kislin in vitamina E, ki pozitivno vplivajo na nastajanje testosterona in omogočajo dober krvni pretok. Že Azteki so verjeli, da je ta plod odličen za moško spolno moč, saj po obliki spominja na testise. Moško spodnje perilo in pižame Že dalj časa iščeš idealno spodnje perilo, ampak imaš občutek, da vedno kupiš iste stvari s katerimi nisi zadovoljen? Imaš občutek, da je izbira spodnjega perila za moške premajhna? Zeleni listi tropskih rastlin (monstera, praprot, palmini listi), XXL kaktusi ali izčiščeno belo cvetje so lahko prav moško šik.

Uporabljaj kuhinjsko tehnologijo. Meni se najbolj obnese električni grelnik vode, s katerim vedno predhodno segrejem vodo do vrenja. Informacije o podjetju MOŠKO FRIZERSTVO ZVONKA SAKSIDA KATARINA S.P.

POVEZANE KNJIGE