Hopa cupa

Hopa cupa - Marko Gavriloski | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marko Gavriloski
DIMENZIJA
9,90 MB
IME DATOTEKE
Hopa cupa.pdf
ISBN
3102958084385

OPIS

Hitri škrat Hopa Cupa je nastal izpod peresa mladega avtorja Marka Gavriloskega, v sodelovanju z ilustratorko in oblikovalko Dunjo Jogan. Hitri škrat je glavni junak letošnjega Galebovega šolskega dnevnika, nove zgodbe pa so izdane v tej slikanici.Hopa Cupa je najhitrejši škrat v gorskem gozdu, ki se odloči poiskati počasno misel, hkrati pa je mojster za vse, zato se njegovi gozdni prijatelji obračajo nanj, ko potrebujejo rešitev za svoje čustvene in druge težave.

Sjajni muzičari su jak oslonac našim fantastičnim vokalima uvek nasmejanim, predusretljivim, potkovanim kako starim tako i novim repertoarom. Tekst pjesme Simonida - Hopa cupa: Ja sam dama, ali sama, usamljenost meni skodi, na pice pozvao me, al' bi kuci da me vodi. Znam ja dobro sta bi hteo, lepa sam, al' nisam glupa, muva me, al' ne bi smeo, hoce samo hopa cupa.

Znam ja dobro sta bi hteo, lepa sam, al' nisam glupa, muva me, al' ne bi smeo, hoce samo hopa cupa. A ja hocu da me vole, srce meni jako lupa, ne slusam ih sta govore, znam da hoce hopa cupa.

POVEZANE KNJIGE