Doživetja naseljenosti

Doživetja naseljenosti - Dušan Marolt | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dušan Marolt
DIMENZIJA
9,49 MB
IME DATOTEKE
Doživetja naseljenosti.pdf
ISBN
9572501641805

OPIS

Dušan Marolt nam po pesniškem prvencu, opremljenim z družbenim in urbanim tonom, tokrat ponudi ljubezensko in erotično liriko.Atmosfera v zbirki omogoča občutenje dveh, njune intimne igre, govorice in gibanja, a hkrati se erotičnost prelije po vsem, kar ju obdaja. Doživetja za zaljubljence v poezijo.

Poleg tega pa Sliema in Senglea ponujata čudovite razglede na stari del mesta Valetta. See what your friends are reading. Browse Recommendations; Choice Awards; Genres; Giveaways; New Releases Ekslibris spet triumfira! Zbirka Doživetja naseljenosti avtorja Dušana Marolta (poezija) ter roman Porcelanasti človek Damjana Jensterleta (proza) sta bili vsaka v svoji kategoriji izbrani za... Vljudno vabljeni na literarni večer s pesnikom Dušanom Maroltom, moderator bo Miha Maurič.

Damjan Jensterle: Porcelanasti človek . 93.

POVEZANE KNJIGE