Detektivka Zofija v šoli

Detektivka Zofija v šoli - Tatjana Kokalj | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tatjana Kokalj
DIMENZIJA
8,51 MB
IME DATOTEKE
Detektivka Zofija v šoli.pdf
ISBN
4646568226446

OPIS

Detektivka Zofija v knjižnici je četrto nadaljevanje v seriji zgodb o Zofiji. V novi knjigi izjemno priljubljene mladinske pisateljice Tatjane Kokalj je zbranih deset krajših zgodb.Zofijo v tej knjigi spremljamo v šolskih klopeh. Niti predstavljati si ne morete, kakšne zgodbe se lahko dogajajo v šoli. Včasih so tudi zelo neprijetne.

Hagen, Hans: Lizina najljubša babica / Liza se nauči pisati. V šoli je lepo, ker igramo se lahko Učenje. V šoli je lepo, ker igramo se lahko je zbirka didaktičnih nalog in iger za učenje, ki jih bodo z veseljem sprejele učiteljice in vzgojiteljice v prvem triletju osnovne šole.

Stanko Kotnik. Letos mineva natanko 60 let od prvega tekmovanja za Prežihovo bralno značko, saj so jo prvič razglasili na področju štirih koroških občin v jeseni leta 1960, prve Prežihove bralne značke pa so podelili maja 1961 na Prevaljah. Detektivka Zofija na taboru.

POVEZANE KNJIGE