Avtomobilski bluz

Avtomobilski bluz - Uroš Zupan | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Uroš Zupan
DIMENZIJA
7,55 MB
IME DATOTEKE
Avtomobilski bluz.pdf
ISBN
1329958435265

OPIS

Še bolj pa krepijo vtis zrelosti objavljene poezije pesmi, v katerih pesnik zelo umirjeno ubeseduje tako svet kot osebno ... Pesnik, esejist in tudi prevajalec Uroš Zupan je pri Cankarjevi založbi pred kratkim objavil pesniško zbirko Avtomobilski bluz. Marsikatero pesem v zbirki je zastavil že pred leti, dokončal pa šele v tej zbirki.

Številni izdelki imajo oznako "brezplačna dostava", kar pomeni, da v primeru nakupa takšnega izdelka poštnine za celoten paket ne boste plačali. Ljubljana, 14. julija - Pri Cankarjevi založbi je izšlo osem novosti: Kam bi dala takle dan Metke Lampret, Zakaj potujete v take dežele? Agate Tomažič, Avtomobilski bluz Uroša Zupana, Pesmi iz iger Williama Shakespeara v prevodu in soavtorstvu Marjana Strojana ter prevodi knjig Pariz-Brest, Heloiza, Postaja Tajga in Temni paradiž. Avtomobilski Sprejemniki In Predvajalniki.

POVEZANE KNJIGE