Angry Birds stripi

Angry Birds stripi - Giorgio Cavazzano, Cesar Pelaez Ferioli | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Giorgio Cavazzano, Cesar Pelaez Ferioli
DIMENZIJA
11,50 MB
IME DATOTEKE
Angry Birds stripi.pdf
ISBN
3298958191332

OPIS

Perje frči na vse strani! O tem, da so jezni ptiči popolnoma obnoreli svet, ni nobenega dvoma. S fračo ste jih izstreljevali na svojih mobilnih napravah, umirali od smeha ob gledanju animirane risanke, zdaj pa je prisel čas za pravo knjižno zabavo.Razmišljajte po pujsje in se pripravite na največji lov za ptičjimi jajci. Prihaja najzabavnejši in najboljši strip vseh časov - Angry Birds. Naj se OPERACIJA OMLETA pricne!

Oglejte si tudi napovednik Angry Birds filma: Podobni izdelki iz iste kategorije. Calvin in Hobbes: Poblazneli morilski pragozdni maček.

Ta knjiga zaenkrat še nima mnenj. Prispevajte ga vi! Oddaj mnenje » ... O tem, da so jezni ptiči popolnoma obnoreli svet, ni nobenega dvoma.

POVEZANE KNJIGE