1 stran na dan

1 stran na dan - Adam J. Kurtz | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Adam J. Kurtz
DIMENZIJA
9,6 MB
IME DATOTEKE
1 stran na dan.pdf
ISBN
9560503206456

OPIS

Stvari so takšne, kakršne narediš sam! Nov dan je nova priložnost, da storiš nekaj posebnega zase. Pusti telefon in vzemi svinčnik v roke. Naredi si malo prostora. Internet ne bo nikamor pobegnil. Začni s po 1 stranjo na dan in presenečen boš, kaj vse lahko ustvariš. Vseh 365 nalog v tej knjigi te bo vabilo k risanju, pisanju, sestavljanju seznamov, razmišljanju in razkrivanju. Ta knjiga je tvoj novi najboljši prijatelj. Zdaj pa začni!

Na konferenci ugledni tuji in domači gosti skozi serijo okroglih miz, predavanj in delavnic tako iz akademskega, kot praktičnega vidika predstavijo ... Domov / Pisarna in šola / Knjige in literatura / Knjige / Knjiga Adam J. Kurtz: Ena stran na dan (kreativni dnevnik) 0,00.

V Italiji so v ponedeljek potrdili še 318 smrti bolnikov s covidom-19, s čimer je število umrlih ljudi s to boleznijo naraslo na 100.103. S farme v Južni Afriki pobegnilo večje število krokodilov. S krokodilje farme blizu kraja Bonnievale v južnoafriški provinci Western Cape je pobegnilo večje število mladih krokodilov.

POVEZANE KNJIGE