1 stran na dan

1 stran na dan - Adam J. Kurtz | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Adam J. Kurtz
DIMENZIJA
11,86 MB
IME DATOTEKE
1 stran na dan.pdf
ISBN
5451076102990

OPIS

Stvari so takšne, kakršne narediš sam! Nov dan je nova priložnost, da storiš nekaj posebnega zase. Pusti telefon in vzemi svinčnik v roke. Naredi si malo prostora. Internet ne bo nikamor pobegnil. Začni s po 1 stranjo na dan in presenečen boš, kaj vse lahko ustvariš. Vseh 365 nalog v tej knjigi te bo vabilo k risanju, pisanju, sestavljanju seznamov, razmišljanju in razkrivanju. Ta knjiga je tvoj novi najboljši prijatelj. Zdaj pa začni!

Na ogled bo sedem sobot. Gostje so Josipa Lisac, Zorica Kondža in Oliver Dragojević. Na sendvič dodajmo rezine sveže ali vložene paprike, prav tako bombo vitamina C.

Kurtz.... Vrhunska refleksoterapija in energijska masaža (50-60 min) Zdravilska metoda, ki dviguje energijo in uravnava čustveno ravnovesje, odpravlja bolečino in lajša večino zdravstvenih težav. Na voljo so različne refleksoterapije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe.

POVEZANE KNJIGE